Prikkel je zintuigentocht

Activeit foto: 
Activiteit datum: 
04/04/2018 -
13:30 to 16:30

Prikkel je zintuigentocht

Ruw, glad, zacht of stekelig, je vindt het allemaal in het bos! Op deze tocht doorheen het bos gaan wij samen met “de boswachter” en “de herboriste” aan de slag met onze vijf zintuigen. Waarom? Omdat er in de natuur zoveel gebeurt en zoveel te beleven valt waarmee wij onze zintuigen weer wat meer uitdaging of net een beetje meer stimulering kunnen aanbieden. Aan de hand van kleine spelletjes en opdrachtjes leren wij meer over deze zintuigen en hoe wij deze kunnen gebruiken of inzetten in de natuur.

Praktisch: activiteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Afspraak om 13.30u aan het Bezoekerscentrum van Natuurpunt Limburg op het Domein Kiewit. Gelieve tijdig aanwezig te zijn om op tijd van start te kunnen gaan!
Een drankje en een versnapering worden voorzien. (Graag even vermelden indien er rekening dient te worden gehouden met eventuele diëten, vb. glutenvrij, lactosevrij).

Best kleden naar het weer (stevig schoeisel of laarzen).

Wanneer het weer het niet toelaat om met de kinderen het bos in te trekken, dan voorzien wij in het Bezoekerscentrum een leuke activiteit, aangepast aan het thema!

Inschrijven: €8/kind, leden van Natuurpunt: €7 (lidnummer vermelden bij inschrijving). Inschrijvingen gebeuren volgens de link op deze pagina of via een mailtje naar: info@natuurprikkels.be. Na overschrijving op volgend rekeningnummer: KBC BE91 7310 4055 6176, met vermelding van Naam, aantal personen en eventueel het lidnummer van Natuurpunt, is jullie inschrijving definitief.

Voor meer informatie: info@natuurprikkels.be

Schrijf je hier in.