Workshop "Natuurlijke huishoudmiddeltjes"

Activeit foto: 
Activiteit datum: 
22/02/2019 -
19:00 to 22:00

Workshop Natuurlijke huishoudmiddeltjes

Klassieke huishoud- of schoonmaakmiddeltjes bevatten naast allerlei chemische bestanddelen, ook nog synthetische geurstoffen die meestal zeer sterk geuren.
Zij tasten onze natuurlijke beschermingsmantel van onze huid aan, en kunnen bijgevolg zorgen voor het optreden van allerlei huidaandoeningen.
Tijdens deze workshop ondervindt je dat het helemaal niet ingewikkeld of moeilijk is om zelf je huishoudmiddeltjes te maken met grondstoffen zoals marseillezeepvlokken, natriumbicarbonaat, sodakristallen,….
Deze produkten zijn niet enkel minder belastend voor ons milieu, en dus ook ecologischer. Bovendien hebben zij het grote voordeel dat zij goedkoper zijn dan de meeste beschikbare ecologische schoonmaakmiddelen. Spaar je verpakkingen uit en zijn  zelfgemaakte huishoudmiddeltjes bovendien ook nog eens leuk om als geschenk te geven.

Natuurlijke huishoudmiddeltjes praktisch:

Plaats: Vakwerkhoeve Schakkebroek, Smolderstraat 174 te 3540 Schakkebroek (Herk-de-Stad;Limburg)

Prijs: €29 p.p.

Inbegrepen:

  • 2,5u – 3u durende workshop
  • het maken van 3 huishoudmiddeltjes
  • Benodigdheden en grondstoffen voor het maken van de recepten
  • Hand-outs met uitleg van de grondstoffen en recepten
  • Pauze met kruidige proevertjes (kopje thee en wat kruidige zoetigheid)

Inschrijvingen: via de link onderaan deze pagina of via é-mail: info@natuurprikkels.be.

Let op! Inschrijving is pas geldig na overschrijving van €29 op volgend rekeningnummer: KBC BE91 7310 4055 6176. En graag met vermelding van je naam en voornaam, evenals de datum van de workshop.
Omwille van het vlotte verloop van de workshop zijn het aantal plaatsen beperkt tot maximum 12 personen. Wil je er graag bij zijn, aarzel dan zeker niet om in te schrijven!

Alvast tot dan!

Schrijf je hier in.

 

Natuurprikkels behoudt zich het recht om bij onvoldoende belangstelling een workshop te annuleren. Dit gebeurt uiterlijk 3 dagen voor de geplande datum.
Dan kan je natuurlijk kiezen voor een andere datum of teruggave van je betaling.