Workshop Natuurlijke cosmeticaproducten Deel II

Activeit foto: 
Activiteit datum: 
23/03/2019 -
15:00 to 18:00

Workshop “Natuurlijke cosmeticaproducten” Deel II

Tijdens deze workshop gaan we verder aan de slag met het maken van cosmeticaproducten, op basis van grondstoffen die toegelaten zijn tot gebruik in natuurlijke cosmeticaproducten. Aangezien er veel gewerkt wordt met etherische olie tijdens het maken van onze producten, en dit zeer geconcentreerde stoffen zijn, niet helemaal onschuldig, zal hier ook even extra aandacht aan worden gegeven tijdens deze workshop.
Het is niet noodzakelijk dat je hebt deel genomen aan Deel I van deze workshop om alles goed te kunnen volgen, aangezien ik je stap voor stap begeleidt in het maken van je eigen producten. Helaas is het omwille van tijdsgebrek niet mogelijk om alle informatie uit deel I te herhalen. Waardoor je soms over iets minder informatie zal beschikken dan de deelnemers die dit wel hebben gevolgd.
Samen met de andere deelnemers maak je tijdens deze workshop een tandpasta, een dag (-en nachtcrème) en een deodorant.

Natuurlijke cosmeticaproducten Deel II praktisch:

Plaats: Vakwerkhoeve Schakkebroek, Smolderstraat 174 te 3540 Schakkebroek  (Herk-de-Stad;Limburg)

Prijs: €47

Inbegrepen:

  • 3 uur durende workshop
  • Receptenbundel van tandpasta, dag (-en nachtcrème) en een deodorant.
  • Hand-outs
  • Alle grondstoffen en benodigdheden voor het maken van de producten. Er wordt zoveel mogelijk met natuurlijke, biologische en/of ecologische grondstoffen gewerkt, wat zich natuurlijk ook vertaalt in een hogere kostprijs.
  • Pause met kruidige proevertjes (kopje thee en wat kruidige zoetigheid)

Inschrijvingen: via de link onderaan deze pagina of via é-mail: info@natuurprikkels.be.

Let op! Inschrijving is pas geldig na overschrijving van €47 op volgend rekeningnummer: KBC BE91 7310 4055 6176. En graag met vermelding van je naam en voornaam, evenals de datum van de workshop.

Omwille van het vlotte verloop van de workshop zijn het aantal plaatsen beperkt tot maximum12 personen. Wil je er graag bij zijn, aarzel dan zeker niet om in te schrijven!

Alvast tot dan!

Schrijf je hier in.