Workshop "Creatief met kruiden"...geschenkjes voor de feestdagen

Activeit foto: 
Activiteit datum: 
09/12/2017 -
13:00 to 17:00

Workshop “Creatief met kruiden”… geschenkjes voor de feestdagen.

Velen onder ons ontdekken meer en meer terug het gebruik van alledaagse kruiden zoals rozemarijn, tijm, marjolein, dragon, enz. om allerlei gerechten op smaak te brengen en zo onze smaakpapillen, op bijna magische wijze, te overdonderen. Diezelfde magie brengt bovendien heerlijke geuren teweeg die ons wel eens kunnen laten wegdromen naar het verleden, of die zelfs bepaalde herinneringen weer tot leven laten komen.

Tijdens deze workshop dompelen wij ons dan ook onder in deze magische wereld van kleuren en geuren die kruiden (planten) ons schenken, en gaan wij er creatief mee aan de slag.

Om al een klein tipje van de sluier op te lichten creëren jullie zelf onder andere jullie eigen BADbruisballen, kamerspray…. En krijgen jullie tips mee om dit alles op verschillende manieren te presenteren tot een mooi geschenkje!

(Deze workshop kan ook geboekt worden voor een avondje/namiddagje gezelligheid met familie, vrienden,…. Meerdere formules zijn mogelijk! Voor meer informatie: Herboriste/kruidenverwerkster Bex Cindy – Natuurprikkels 0498/837352).

Datum, plaats en uur van deze workshop:

  • 09/12/2017: ’t Calorietje, Havermarkt 27, 3500 Hasselt. Vanaf 13u tot 17u00.

Prijs: €40

Inbegrepen:

  • 5 receptjes die samen worden overlopen en klaar gemaakt, (van de BADbruisballen worden er 2 bereidingen gemaakt volgens 2 verschillende recepten om aan te tonen dat hierin variatie mogelijk is.)
  • de nodige grondstoffen en verpakkingsmaterialen
  • een hapje en een drankje, voorzien van een vleugje magie…
  • een kortingsbon van €5, bruikbaar bij een volgende workshop van Natuurprikkels -  Herboristerie
  • een surprise-bag met leuke verrassingen (o.a. een kortingsbon aageboden door 't Calorietje, zakje kruidenthee,...

Programma:

  • inleiding aan de hand van een gezellige sfeermaker
  • uitleg over de recepten (verschillende grondstoffen), begeleiding van de deelnemers wanneer jullie zelf aan de slag gaan met de aangeboden materialen
  • gezelligheid tijdens de pauze waar de deelnemers kunnen genieten van een “gekruid” hapje en een drankje

Inschrijven: Aangezien deze workshop op verschillende plaatsen en data zal plaatsvinden, bij inschrijving even vermelden voor welke workshop U zich precies wenst in te schrijven.

Inschrijvingen zijn pas geldig na overschrijving van €40 euro op volgend rekeningnummer: KBC BE91 7310 4055 6176, met vermelding van naam, voornaam en aantal personen.

Let op! Aangezien voor deze workshop het aantal inschrijvingen beperkt is tot 10 personen, kunnen er geen plaatsen worden voorbehouden. Ook wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald wanneer U de dag zelf niet aanwezig kan zijn, aangezien er afhankelijk van het aantal ingeschreven personen grondstoffen enz. dienen te worden aangekocht.

Kan de workshop echter omwille van organisatorische redenen (ziekte herboriste, gastvrouw,….) niet plaatsvinden, dan worden de inschrijvingsgelden natuurlijk wel terug aan jullie overgemaakt.

Is je interesse gewekt, maar ben je zelf niet zo’n creatieve duizendpoot…. Kom zeker meedoen en ervaar dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om “creatief met kruiden” uit de hoek te komen!

Cindy Bex
Herboriste/kruidenverwerkster

Schrijf je hier in.