Kerstmarkt bij de Bottelarij: Creatief met kruiden, geschenkjes voor de feestdagen

Activeit foto: 
Activiteit datum: 
09/12/2018 -
11:00 to 17:00

Het genieten van deze warme periode vervuld van gezelligheid en sfeer, het bijzondere dat er in de lucht schijnt rond te dwarrelen en ons instant gelukkig maakt, brengt ons zo stilletjes aan weer in kerstmodus....
Het op zoek gaan naar die ene geschikte kerstboom die onze huiskamer vervuld met zijn heerlijke sparrengeur, de juiste kerstversiering en het fijnste kerstcadeau om te schenken.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen of ben je een creatieve bij? Ben je voor een keertje op zoek naar iets anders...maar weet je nog niet zo meteen wat dit dan zou kunnen zijn?
Dan is misschien één van onderstaande workshops iets voor jou?
Als thema "Creatief met kruiden...geschenkjes voor de feestdagen", in het teken van de kerstmarkt bij de Bottelarij, kan je zelf een keuze maken afhankelijk van je eigen interesses, of de persoon aan wie je dit misschien wel zou willen schenken.Deze workshops zijn toegankelijk vanaf de leeftijd van 15 jaar.
Er wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, indien mogelijk en waar nodig met biologische producten, om als eindresultaat een "natuurlijk" cosmeticaproduct te verkrijgen. In de mate van het mogelijke kunnen de receptjes eventueel worden aangepast aan je huidtype of het gewenste effect dat je ermee zou willen bereiken. Samen met een receptenbundeltje (om thuis nog wat verder te experimenteren) neem je natuurlijk de zelfgemaakte producten mee naar huis.

Keuze uit: 

Workshop 1:11u tot 12u30
Natuurlijke deodorant en badzout: €30 p.p.

Workshop 2:13u30 tot 15u
Badbruisbal en havermout/zeepzakje: €25 p.p.

Workshop 3:15u30 tot 17u
Natuurlijke luchtverfrisser en Kamer/kussenspray: €20 p.p.

Inschrijven voor de workshop Creatief met kruiden

Let wel even op! Aangezien het beperkt aantal plaatsen dat er per workshop beschikbaar is, is de inschrijving pas definitief in orde na overschrijving op volgend rekeningnr. KBC BE91 7310 4055 6176. Hierbij graag even Naam en Voornaam, alsook de gekozen workshopvermelden.

Inschrijven kan tot vrijdag 30/11/2018. Na inschrijving gaan wij ervan uit dat jullie ook effectief tijdens de workshop zullen aanwezig zijn. Inschrijvingsgelden worden dan ook niet terug betaald. Gelieve hiermee rekening te houden!

Inbegrepen per (gekozen) workshop:

  • Roll-ons, potjes, spray-flesjes, natuurlijke grondstoffen, verpakkingsmaterialen,….
  • Receptenbundel met stap voor stap uitleg
  • Hand-outs met de gebruikte etherische oliën
  • Een gezonde dosis gezelligheid

Ik kijk er al vast naar uit en heet jullie graag welkom voor een beetje Kerst bij de Bottelarij!

 

Schrijf je hier in.